Menu

AC Horsens sidste test i Stensballe

image
Bjarne Schnohr
10. juli 2017 kl. 06:45
FØR OG EFTER KAMPEN

Mandag d. 10. juli kl.18.30

Stensballe IK ligger bane til AC Horsens sidste testkamp inden superligaen præmieren fredag d. 14. juli mod AGF.

Vi ser kampen som et led i AC Horsens bestræbelser på at blive mere synlige ude i samarbejdsklubberne som SIK igennem mange år har været fortaler for, og derfor er vi selvfølgelig meget tilfredse med at AC Horsens nu spiller i Stensballe og ser da allerede frem til flere af slagsen i fremtiden.

Efter et par mindre gode resultater leverede AC Horsens en flot præstation i den seneste træningskamp mod FC Midtjylland som blev besejret med 1-0. Så holdet er på rette vej og det skal følges op med en ny god præstation mod Brabrand. AC Horsens stiller med en del nye spillere og der er en del spillere væk fra truppen til dagens kamp, det giver bl.a. plads til U17 spilleren Johan Pavlik som tidligere har spillet i SIK.

Vi håber mange vil tage turen til Fort Balle Arena i Stensballe og være med til at skabe en god ramme omkring kampen så vi kan sende AC Horsens godt afsted mod præmieren.

På stadion vil der være mulighed for at købe forskellige forfriskninger m.m.

AC Horsens har følgende trup til kampen.

1. Jesse Pekka Joronen 4. Ayo Simon Okosun 6. Daisuke Sato 11. Kristian Thomsen 12. Joseph Mensah 13. Thomas Kortegaard 16. Delphin Tshiembe 17. Denis Suljic 18. Jeppe Mehl 19. Tobias Arndahl 20. Mikkel Mena Quist 22. Mads Bech 24. Jonas Kiilerich 25. Johan Pavlik 26. Kristoffer Larsen 27. Jonas Thorsen 29. André Bjerregaard 30. Marcus Bobjerg 33. Alexander Ludwig

Manager Bo Henriksen - Managerassistent Mads Lyng

Læs også indlægget på AC Horsens hjemmeside 

Peder Hansen var i en lang årrække

sidste skanse på SIK's 1. hold og er

i dag målmandstræner i AC Horsens.

 

EFTER KAMPEN

 

Ca. 300 tilskuere skabte en god kulisse omkring kampen som endte med en 4-2 sejr til de gule i en kamp hvor man som vanligt skiftede en del ud og specielt i 2.halvleg var der ikke mange AC spillere på banen som er med til præmieren i Aarhus. 

Et fint arrangement som SIK løftede til UG og som de gæstende hold kun kan være tilfredse med.

 

Fra AC Horsens hjemmeside.

Stensballe IK havde sørget for en flot ramme om dagens træningskamp mellem AC Horsens og Brabrand, og der blev gået til stålet på banen.

AC Horsens trak sig sejrrigt ud af opgøret med en 4-2 sejr, og trænerteamet havde mange gule talenter på banen – blandt andet fem førsteårs U19-spillere.

Dommeren havde knapt fløjtet kampen i gang, før Ayo Simon Okosun sendte bolden på stolpen, og Mads Bech blev sendt til tælling med en albue i tindingen. På det tidspunkt var der blot spillet 44 sekunder!

Mads Bech måtte opgive at fortsætte, og dermed bestod midterforsvaret af Jakob Kiilerich og Kristian Thomsen, der begge spillede U17-fodbold i sidste sæson, men de gjorde det fremragende.

Gæsterne fra Brabrand fik en god start på kampen med en scoring allerede i det femte minut, men Kristoffer Larsen svarede igen med udligningen otte minutter senere, da han køligt udplacerede målmanden. Kristoffer Larsen gjorde i dag igen en rigtig god figur.

Tre minutter efter udligningen sendte Tobias Arndal et frispark til bageste stang, hvor Mikkel Mena Qvist uimodståeligt tordnede kuglen i kassen til 2-1. Fem minutter senere var makkerparret tæt på at gøre det til 3-1, men denne gang headede Qvist bolden over målet.

Fire minutter før pausen var Tobias Arndal i skarpretterens rolle, da han resolut klappede en returbold i kassen til 3-1.

De mange udskiftninger i og efter pausen betød, at det blev mere rodet i 2. halvleg, men tilskuerne fik endnu en gul scoring at lune sig på. Jonas Thorsen sendte Denis Suljic i dybden med en millimeterpræcis stikning i det 70. minut, og U19-spilleren var sikkerheden selv – 4-1.

I de døende sekunder reducerede Brabrand til 4-2, og umiddelbart efter lød slutfløjtet.

Testkampen var AC Horsens’ sidste inden premieren mod AGF fredag den 14. juli.

AC Horsens: Joronen (Bobjerg, 46.), Kortegaard (Ludwig, 72.), Kiilerich, Bech (Thomsen, 4., (Mehl, 83.)), Sato (Andersen, 42.), Qvist (Suljic, 62.), Okosun (Pavlik, 46.), Tshiembe (Thorsen, 46.), Mehl (Mensah, 61.), Arndal, Larsen. 

Se galleri fra kampen her