Menu

Eftertragtet SIK talent

image DP og U-19 chef træner i FCM Kenneth Andersen, som har været tilknyttet FCM som fuldtidsansat træner siden 2005, dels som superliga assistent, dels som U-17/19 cheftræner.

Eftertragtet SIK talent til prøvetræning i FC Midtjylland, sagde nej og blev i SIK men skiftede senere til AC Horsens.

 

27 juni 2013

Efter flere samtaler og grundige overvejelser har Stortalentet Daniel Piet Hansen og Stensballe IK indgået en aftale om en uges prøvetræning i FC Midtjylland.

DP har haft en forrygende sæson, dels som topscore og årets spiller på U-17 holdet og dels med sin senior debut og sit hurtige gennembrud, hvor han med det samme viste at han ville blive meget svær at undvære på klubbens serie 3 hold.

Ulvenes talentchef har set DP i en kamp på serie 3 holdet, sammenholdt med flere anbefalinger har det været rigeligt til at det har skabt stor interesse hos Midtjyderne.

Yderst sjældent henter FCM talenter efter U-15 rækkerne med mindre det er en ekstra ordinær spændende spiller og  det har de vurderet at DP er. 

DP har alle redskaberne i orden til at kunne gå direkte ind på klubbens U-19 ligahold, vurdere FCM talentchefen, og udover de mange velkendte styrker han har, var det også væsentligt på plussiden at DP ikke kan skræmmes, til trods for at der bliver begået talrige frispark på ham i løbet af kampene.

Hos DP, familien og klubben er man meget påpasselig med at det bliver det rigtige valg DP tager. Lige nu skal det prøves af og mavefornemmelsen er rigtig god, men som DP påpeger, så skal det også være rigtig godt for at han vil være villig til at forlade SIK og vennerne, som han er knyttet rigtig meget til.

Bjarne Schnohr fra SIK bliver en form for mentor, en tredjepart som vil følge med og som parterne kan sparre med, og ikke mindst som en støtte for DP og familien.

Til sidst en stor cadeau til talentarbejdet i SIK, som med alt tydelighed marker at man sagtens kan gå andre veje end storklubberne for at få succes og anerkendelse.

Vi ønsker DP alt mulig Held og Lykke med prøvetræningen i FCM.

Status på prøve træningen

24 juli 2013

Som bekendt har vi for tiden Daniel Piet Hansen til prøve træning i FC Midtjylland.

Efter en rundvisning på det imponerende trænings anlæg i uge 28 sammen med bl.a. akademichef Flemming Broe, har DP som først aftalt trænet med U-19 truppen tirsdag og onsdag i uge 30.

DP har gjort det så godt under træningerne at træner Kenneth Andersen vil se DP til et videre forløb som indebære træning på akademiet på søndag og spille en træningskamp på mandag i uge 31 mod Esbjerg FB.

Min klare vurdering er at det i sidste ende er op til DP selv om han vil tage hele skridtet og vil satse 100% på fodbolden i FCM eller om han vælger de vante rammer i SIK.

På mandag skal DP mærke om hans mavefornemmelse siger FCM eller SIK?.

Vi som klub er denne gang i den heldige situation at vi er tilfredse uanset hvilket valg DP tager og vil bakke ham 100% op i hans beslutning. FCM er en super klub og vi kan kun give stor ros til deres fodbold kultur og talent arbejde.

Til slut vil jeg gerne rose og takke Flemming Broe, Jørn Kjær, Kenneth Andersen og alle de andre vi har mødt for et godt og seriøst forløb i FCM. BS

DP bliver i SIK

26 juli 2013

Mavefornemmelsen sagde nej til FCM. Ikke pga FCM, de skal have stor ros for forløbet, men DP synes at det pt er for meget at give afkast på, familien, vennerne, skolen og SIK, sammenholdt med usikkerheden på, om han vil trives med fodbold "døgnet" rundt på den lange bane.

DP tager dermed ikke med til test kampen på mandag og er klar til at tørne ud for SIK, dels på U-19 og dels på serie 3 holdet, som med den rette blanding vil give DP optimale udfordinger på det sportslige, sociale og menneskelige område. DP spiller allerede lørdag i trænings turneringen i Vestergade for U-19 holdet. 

FCM fastholder vi kontakten med. Så hvis DP senere får lyst, eller en anden udvikler sig så meget, at man skal udfordres på et højere niveau, så er der et alternativ til AC.

Til sidst en stor tak til FCM og akademiet, det har været meget lærerigt. BS

DP skifter til AC Horsens

1.juli 2014

Når AC Horsens U19 1 divisionshold tager hul på sæsonen på udebane mod FC Vestsjælland er det med en af sidste sæsons profiler på SIKs serie 2 hold, Daniel Piet Hansen på holdet.

Dermed blev det alligevel samarbejdsklubben AC Horsens der i sidste ende får glæde af talentet og herfra skal der lyde et kæmpe held og lykke og vi håber på at talentet kan udvikles endnu mere i årene fremover.

DP spillede i denne omgang 30 første holds kampe som vi håber bliver øget på et senere tidspunkt.

Truppen tæller også de 2 tidligere SIK'ere Malthe Boesen og Emil Nielsen fra klubbens talentfulde årgang 96.