Menu

Keeperskifte i SIK

image Søffe behøver ikke kigge så langt efter afløseren. Både Lynge og Skøtt er klar som sidste skanse.

Efter lange og svære overvejelser har Søren Jochumsen valgt at stoppe på klubbens serie 2 hold. Der er intet dramatisk over beslutningen som skyldes at tiden til træningen ikke længere er den samme med arbejdet i AC Horsens og tid til familien.

Søffe spillede 52 kampe i sine 2 år i SIK trøjen og vi takker ham for hans fantastiske indsats både i kampe, til træning og i 3. halvleg.

Søffe spiller videre på klubbens oldboys hold og med de gamle HFS'er i det omfang som tiden tillader det. Søffe bor i Stensballe og derfor vil det da være forhåbninger om at vi ser ham på et senere tidspunkt i en eller anden funktion i klubben.

Dermed er keeperposten pt lagt trygt i hænderne på klubbens 2 store målmandstalenter, 20 årige Kasper Lynge Pedersen og 18 årige Jonas Skøtt Nielsen. Kasper har allerede spillet 9 kampe som afløser for Søffe, mens Jonas debuterede i efteråret med en enkelt 1. holdskamp. Klubben råder over yderligere 2 gode målmænd i Thomas Dethlefsen og Benjamin Dam Madsen, så man er dækket fint ind på posten.

Tidligere Superliga-målmand stopper i Stensballe

Af Søren Pedersen | 20/01 | 09.38

Det bliver et farvel til målmanden i Stensballe henover vinterpausen, og dermed er vejen banet for nogle af klubbens unge folk. Læs mere her.

Den tidligere superliga og divisionsmålmand Søren Jochumsen kan ikke længere finde tiden til træningen og stopper derfor som målmand på klubbens serie 2 hold. 

Jochumsen nåede i sine 2 år for klubben at spille 52 kampe og har været en afgørende faktor i mange af Stensballes kampe. 

- Vi takker Jochumsen for sin store indsats i klubben både til kampe, træning og i 3. halvleg. Jochumsen fortsætter på klubbens oldboyshold samt på et lukket hold med de gamle HFS spillere, siger Bjarne Schnohr, seniorformand i Stensballe om afskeden med den stærke keeper og fortsætter.

- Vi har erstatningerne på plads i de 2 talentfulde målmænd, 20 årige Kasper Lynge Pedersen og 18 årige Jonas Skøtt Nielsen, som vi er sikker på nok skal løfte arven efter Søren Jochumsen, slutter Schnohr.