Menu

Legende skifter til SIK

image Hænderne er ganske godt skruet på den tidligere AC Horsens-profil Søren Jochumsen. Nu får en Serie 3-klub glæde af ham. Foto: Fodboldbilleder.dk

Januar 2012

Hvad vi har vist i et stykke tid og håbet på også i sidste ende også ville lykkes er nu blevet officielt.

Vi byder hermed Søren Jochumsen velkommen i SIK, hvor vi tror på at vi har det som Søffe ønsker og har brug for i forhold til det liv som han nu skal leve udenfor den professionelle fodbold verden med hård daglig målmands træning igennem mange år.

Søffe vil komme og løfte rigtig meget i klubben, ikke blot ved hans tilstedeværelse, men også seriøse indstilling, og der er ingen tvivl om at han stadig har og vil komme med sit kendte vinderinstinkt som vi håber vil smitte af på alle andre i klubben.

Med Lars Alrø ved roret har vi også en træner der ved hvordan man får mest ud af en spiller som Søffe, som jo meget handler om at finde den rette balance mellem det seriøse, det sociale og give plads til andet end lige det at være målmand, men også at have ham meget med i spillet med bold. Bjarne Schnohr, Seniorformand.

Horsens Folkeblad skrev lørdag d. 5 januar følgende.

Her er Søren Jochumsen nye klub.

Den legendariske AC Horsens-målmand Søren Jochumsen, der ved årsskiftet lagde handskerne på hylden som professionel, har valgt at fortsætte som amatør i Stensballe IK.
Da målmanden med 524 kampe for AC Horsens på cv'et selv bor i Horsens-bydelen, får han ikke langt til træning.

Den 36-årige målmand er klar til at vogte målet på klubbens serie 3-hold eller agere markspiller på SIK's oldboys-hold, skriver Horsens Folkeblad i sin fredagsudgave.
- Det bliver en helt ny verden, men det glæder jeg mig til. Jeg vil gerne træne, når tiden tillader det, men arbejdet og familie har den højeste prioritet, siger rekord-keeperen, der afslører overfor avisen, at flere lokale klubber havde snoren ude efter ham.

Indlæg på DBU's hjemmeside

Superliga rutine skal stoppe nedtur.

På bare to år er østjyske Stensballe IK dalet fra Jyllandsserien til Serie 3. Nu skal bøtten vendes – blandt andet med hjælp fra to prominente hænder.

Selv om det meste af Jylland lider under frosne baner, så er der enkelte klubber, som allerede har taget hul på den nye sæson.

En af de klubber er den østjyske Serie 3-klub Stensballe IK, som går ind til den nye sæson med store forhåbninger og en god portion selvtillid. Og det på trods af, at klubben for bare to år siden kunne skrive ”Jyllandsserie-klub” på CV’et, og i efteråret var forsvindende tæt på at rykke ned i Serie 4.

Superligakeeper og rekordholder

I denne sæson har klubben fra det nordlige Horsens således et helt særligt es i ærmet, når holdkortet bliver skrevet. Ud for ettallet kan de således skrive navnet på en spiller, som har masser af erfaring fra allerhøjeste niveau.

- Vi går efter at blive tophold og måske endda rykke op. Vi tror på det – blandt andet fordi vi har forstærket os med Søren Jochumsen, som har spillet flere end 500 kampe for AC Horsens, fortæller Stenballe IF’s træner, Lars Alrø.

- Allerede i første kamp, som vi spillede sidste weekend, var han helt kampafgørende for hos i tre til fire situationer. Han kommer med samme power, som han havde i Superligaen, og man kan tydeligt mærke, at han også er motiveret, selv om det hedder Serie 3, fortæller Lars Alrø om den tidligere AC Horsens-keeper, som også går forrest, når det kommer til at tage sig af klubbens unge seniorspillere.

Turneringskampe er noget særligt

Ligesom de øvrige jyske hold har også Stensballe IK været igennem en lang vinterpause og efterfølgende opstart. Så sæsonstarten har været imødeset med stor forventning, fortæller Lars Alrø.

- Det er jo turneringskampene det hele drejer sig om. Træningskampe er jo fine nok, men det er altså bare noget helt andet, når vi spiller turneringskampe. Det kunne man også se i vores premierekamp mod IF Lyseng, som bar præg af en del nerver, lyder det fra Stenballe IF-træneren, som, takket være kunstige græsstrå, heller ikke bliver drillet af frosthårde baner i denne weekend.

- Vi er så privilegerede, at vi i den første kamp spillede mod IF Lyseng på en fantastisk kunstgræsbane, og i weekendens hjemmekamp skal vi også spille på kunstgræs. Det glæder vi os rigtig meget til, siger han.