Menu

Ny cheftræner til SIK

image Hans Ebbesen

Det bliver den 47 årige Hans Ebbesen, der skal stå i spidsen for SIK's 1 hold i 2015.

Hans er et kendt ansigt i de lokale fodboldkredse. Han har en god faglig viden, som han har bragt med sig fra et langt fodboldliv, der tog fart første gang, da han som blot 16 årig debuterede på Stensballes daværende serie 3 mandskab. Han spillede, over 2 perioder i Stensballe, 178 1. holdskampe. Indimellem har han haft et par afstikkere til Ølsted, som på det tidspunkt spillede i serie 1 og 2.

Hans har været træner siden 1999, dog med en pause på 5 år fra 2009 til 2013, primært pga. et arbejde med mange rejsedage. Hans er træneruddanet efter DBU´s gamle model, svarende til A træner, og har derudover holdt det vedlige med flere weekend kurser.

Startede som træner med 4 år i Hovedgaard IF fra 1999-2002. Her førte han klubben fra serie 5 til serie 3, med bla. et jysk mesterskab i serie 4 som et flot resultat.

Overtog herefter Torsted IF hvor han var i 3 år fra 2003-2005. Her blev det til en oprykning og en nedrykning så det endte med at han afleverede holdet i hvor han startede i serie 2.

I 2006 trænede Hans sit første og hidtil eneste ungdomshold da han trænede AC Horsens Junior DM hold.

Vendte tilbage til Hatting/Torsted i 2 sæsoner fra 2007 til 2008 hvor Hans overtog et serie 2 hold og afleverede holdet i jyllandsserien.

Efter pausen vendte Hans tilbage til trænergerningen i 2014, hvor han overtog Hovedgaard IF. I sin første sæson sluttede holdet på en flot 2 plads, mens holdet i den nuværende sæson pt ligger midt i rækken. 

Status giver det 5 oprykninger, et jysk mesterskab og en enkel skuffende nedrykning i sine hidtil 10 år som træner.

Privat er Hans single, bosiddende i Serridslev og han har 2 sønner på henholdsvis 21 og 28 år. Hans er født og opvokset i Stensballe med sine 3 søstre og har ikke kun et specielt SIK hjerte fra hans egen fodboldtid, med til SIK historien høre også at hans far Ebbe Ebbesen var en mangeårig formand i klubben. 

Arbejdsmæssigt er Hans PT arbejdssøgende. Arbejdede ved velux i 23 år fra 1991 til 2013.
Hans er leder og projektlederuddanet.

Hans Ebbesen udtaler følgende:

Det er lidt en trænerdrøm for mig, grundet min historik i klubben, en klub hvor jeg har trådt mine Gerd Muller støvler i siden jeg var 6 år, og også har spillet som senior, endda med et par af de spillere der stadig spiller i klubben.

Sammenholdt med min families historik i klubben, så er det med stor dedikation, lyst og ikke mindst engagement jeg går ind i dette, ikke bare som førsteholdstræner, men også som en del af det set-up der skal være med til at gøre SIK til en velfungerende/eftertragtet senior afdeling og at blive en del af for de unge der kommer op igennem systemet så vi evner at fastholde dem som aktive.

Jeg vil følge de øvrige senior og u19 hold tæt og ser frem til et godt samarbejde med de øvrige trænere og ledere i klubben.

Seniorformand Bjarne Schnohr:

Hans blev ret hurtigt efter en række trænersamtaler med meget kvalificerede trænere vores ønske træner nr. 1. Det skyldes ikke mindst, som i også kan læse ovenfor, den store lyst og engagement for at blive træner i klubben han udviste, sammenholdt med at han klart var med på at være en stor medspiller på at udføre de værdier vi har sat os og projekter vi har gang i, så han bliver en vigtig brik at have med på lederholdet i SIK.

Derudover vil jeg gerne takke de trænere som har vist interesse i at blive træner i klubben, hvilket har givet mig en god mavefornemmelse for at SIK seniorfodbold i dag fremstår som en stærk klub med et positivt omdømme ude omkring i fodboldmiljøet.

Vi har pt forlænget aftalerne med Ole Nielsen som serie 4 træner og Rasmus Lindemann som u19 træner. Vi har endnu ikke nået samtaler med Mikael Trier og John Ferguson, men vi vil klart håbe på at kunne forlænge med dem, så vi kan fastholde et stærkt team omkring vores hold.