Menu

SIK vinder 4 ud af 5 priser

image

Fort Balle årets stadion

Fort Balle blev helt fortjent kåret til årets stadion. Ingen tvivl om at vores gæsters følelse af at være velkommen har været med til at sikre prisen som skyldes en masse SIK ledere, positve tilskuere og ikke mindst "DEN BLÅ VOGNs" altid hyggelige og positive gøremål omkring vores kampe.

Serie 2, Pulje 19 - Afstemningsresultat:
45% Fort Balle
30% Aabyhøj Stadion
25% NES Park

Igen må vi ydmyg gøre opmærksom på at Fort Balle også her fik den højeste stemmeprocent af alle serie 2 stadions og igen tager vi det som et tegn på at vi er hele jyllands bedste serie 2 stadion :)

I nomineringen af deres stadion stod der:

Stensballes fort nominerets pga hele opsættet omkirng kampene og ikke mindst de tiltag som en gruppe frivillige i "Den blå vogn" gør. Her bliver det hele sat op til et langt højere niveau lige fra hegn til diverse salg af drikkevare og stadionpølser. 

Her nogle af de positive udtalelser som er fuldt med på vejen:

- Det var et rigtig flot bekendtskab med en meget flot modtagelse, og rammerne omkring kampen er noget af det bedste, vi har mødt. Det er virkelig nogle gode mennesker, som former fodboldklubben, hvilket nok skal være et godt fundament omkring genopbygningen af det sportslige projekt i klubben. 19.04.2014 Thomas Andreasen, cheftræner FC Royal

- Positivt må det være Stensballe, de slutter nr. 2 efter en god slut spurt, og igen, altid hyggeligt at komme til Stensballe, styr på tingene og flinke folk der byder en velkommen, så bare skidt vi taber dernede. 15.12.2014 Jacob Nørrelund cheftræner Aabyhøj IF

- Generelt er der mange klubber der gør et kæmpe stykke arbejde og det skal spillerne huske at værdsætte. I Stensballe har vi en gruppe i den blå vogn som gør et kæmpe stykke praktisk arbejde omkring vores kampe og arrangementer og folk som dem er uundværlige. 09.12.2014 Bjarne Schnohr seniorformand Stensballe IK

Thomas Weiss Bækby årets talent

Også i den 3. nominerings katagori "Årets talent" tog SIK prisen da Thomas Weiss Bækby tog LigaBolds talentpris i serie 2.

Serie 2, Pulje 19 - Afstemningsresultat:
42% Thomas Weiss Bækby, Stensballe
30% Hakan Basel, IF Lyseng
28% Anders Pardi, Aabyhøj

I nomineringen af vinderen stod der:

Weiss Bækby er et meget stort talent som i sine ungdomsår har spillet på AC Horsens´ bedste hold. Han spiller i midterforsvaret eller den centrale midtbane med langt større autoritet og rutine end hans 20 år. Udover et stort overblik har han også en suplim teknik og et godt venstreben.

LigaBold ønsker vinderen et stort tillykke med titlen og æren som Årets Talent i rækken som ligeledes giver 200 kr. til Bet25.dk i præmie.

Dermed kan Weiss krone et flot år 2014 hvor han også blev årets spiller i SIK. Ingen tvivl om at vi her har en ægte SIK spiller som vi forhåbentligt vil komme til at se på holdet i rigtig mange år. Weiss har trods sin unge alder allerede spillet 58 første holdskampe i klubben.

SIK ønsker Weiss tillykke med prisen.

Stensballe talent: Jeg har taget mere ansvar

Af Søren Pedersen | 04/02 | 11.28

Stensballe-spiller, Thomas Weiss, har fået en snak med LigaBold om hans nominering til Årets Talent i rækken. Læs mere her. 

Hvad er din reaktion på at være blandt de nominerede i rækken til LigaBold Awards 2014?
- Det tager jeg selvfølgelig som et stort skulderklap, og det er da helt sikkert noget der giver motivation til mere.

I hvor høj grad betyder det noget at blive anerkendt for sine præstationer i rækken?
- Det betyder da helt sikkert meget at blive anerkendt for sine præstationer. Det er dog også en hel del nemmere at præstere, når man er en del af en stærk defensiv, hvor jeg blandt andet har nydt godt af at spille sammen med rutinerede spillere, som fx den tidligere AC Horsens målmand Søren Jochumsen. 

Hvordan ser du selv tilbage på året, der er gået?
- For mig personligt har det været et år, hvor jeg har rykket mig meget på det mentale plan og jeg føler, at jeg i højere grad er begyndt at tage ansvar og gå forrest på banen. Derudover synes jeg også, at jeg på det sportslige plan har præsteret på et relativt højt niveau, hvilket i sidste ende har betydet, at jeg er blevet kåret som årets spiller i Stensballe og er blevet nomineret til Ligabold Awards.

- For holdet har året derimod været meget blandet. I foråret var vi således rykket ned i serie 3 i et par timer, men endte heldigvis med at overleve fordi Vorup FB gik i Danmarksserien. Efteråret blev dog noget mere positiv, hvor vi på trods af at miste 3 profiler ender med at blive nummer 2 i rækken.  

Får vi dig at se blandt de nominerede til næste år også?
- Det er svært at sige og der er flere ting, som skal gå op i en højere enhed, men jeg håber da bestemt på, at jeg kan præstere på et niveau, der er højt nok til at kunne blive nomineret igen næste år. 

Søren Jochumsen både årets målmand og spiller

Efter kåringen som årets målmand blev Søffe også hædret som årets spiller ved LigaBold award. Dermed sætter Søffe et flot punktum i SIK.

Serie 2, Pulje 19 - Afstemningsresultat:
43% Søren Jochumsen, Stensballe
30% Kenneth Bovbjerg, Aabyhøj
27% Martin Andersen, IF Lyseng

Det var vel ikke den store overraskelse at Søren Jochumsen løb med titlen som årets målmand i vores serie 2 pulje. 

Serie 2, Pulje 19 - Afstemningsresultat:
55% Søren Jochumsen, Stensballe
30% Jacob Voss, Aabyhøj
15% Thomas Sørensen, Hornsyld IF

Afstemningsresultatet var så godt at Søffe fik den højeste stemme procent i alle serie 2 puljerne, hvilket må betyde at han i 2014 var den bedste keeper i samtlige jyske serie 2 puljer. Søffe var den eneste der fik over 50% af stemmerne.


I nomineringen af vinderen stod der:

Jochumsen har været flere niveauer over alle andre i serie 2. Han baggrund som mangeårig superliga og divisionsmålmand har givet ham værktøjerne med, men det er ikke mindst hans store engagement til kampe og træning som har holdt ham på et langt højere niveau end andre. Han har hentet mange point for holdet som ikke mindst hans statistik viser.

LigaBold ønsker vinderen et stort tillykke med titlen og æren som Årets Spiller i rækken som ligeledes giver 200 kr. til Bet25.dk i præmie.

Tidligere indlæg på LigaBold.dk

Tidligere superliga spiller genfandt fodboldglæden

Af Søren Pedersen | 23/01 | 15.10

Med sine imponerende 524 kampe for AC Horsens er Søren Jochumsen intet mindre end en institution i den østjyske klub. De seneste par sæsoner har han dog levet udenfor rampelyset i den lille klub Stensballe.

Hvis man skal tilskrive en enkelt person den succes, som AC Horsens oplevede gennem 00'erne med oprykning til Superligaen som kulminationen, må det være klubrekordholder, Søren Jochumsen, med sine 524 1. holdskampe for klubben.

Ligabold har stillet den sympatiske jyde en række spørgsmål i forbindelse med hans otium fra fodboldbanen. 

Har det været dejligt at slutte af i serierne uden det store pres fra omgivelserne?

Ja, jeg har genfundet glæden ved fodbolden. Det er noget andet, når du spiller under mediernes bevågenhed og det pres, som følger med. Du får en barnlig glæde igen ved seriefodbold. Jeg har altid været glad for at spille fodbold, og dem som jeg spller med på serieniveau får ikke penge, men gør fordi de har lyst.

Savner du intensiteten fra Superliga-kampene?

Det giver et sus at stå foran Faxe-tribunen eller spille foran 10.000 tilskuere. Både Superligaen og seriefodbold er gode oplevelser - bare på hver sin måde.

Hvad fik dig til at sige ja tak til at spille i Stensballe?

Jeg bor i Stensballe kun to minutter fra stadion. Derudover havde jeg flere kammerater på holdet, og jeg har set dem flere gange, da jeg selv spillede på topplan. Det er nu engang sjovere at komme ud at trille med klatten fremfor at løbe en tur for sig selv.

Selv om du har stået hele 524 kampe for AC Horsens, må der være en kamp eller oplevelse, som står dig særlig nær?

Oprykningen til Superligaen i 2005, hvor vi vandt over Skjold med 2-0. Det var så vigtigt for hele klubben.

Hvem er den mest sympatiske holdkammerat, du har haft?

Niels Lodberg - vi er også private venner. Derudover er han fantastisk i et omklædningsrum, hvor jeg aldrig har set en spiller få andre til at føle sig så tilpas, som han gør

Hvem er den hårdeste modspiller, du har stået overfor?

Djiby Fall. Han gjorde det ikke i ond mening, men han gik altid til stregen og nogle gange lidt over, slutter den tidligere AC Horsens-målmand Søren Jochumsen. 

Stensballe målmand: Fedt at være nomineret i et stærkt felt

Af Søren Pedersen | 30/01 | 13.57

Søren Jochumsen, nu tidligere Stensballe-keeper, har fået en snak med LigaBold om hans nominering til Årets Målmand i rækken. Læs mere her.

Hvad er din reaktion på at være blandt de nominerede i rækken til LigaBold Awards 2014?
- Det er jeg da rigtig glad for, og i en så stærk række som Stensballe spillede i i efteråret er det jo ekstra dejligt man er nomineret.

I hvor høj grad betyder det noget at blive anerkendt for sine præstationer i rækken?
- Det er jo altid rart at få den anerkendelse at andre mener man har gjort det godt. Især med de mange gode spillere der var i vores række.

Hvordan ser du selv tilbage på året, der er gået?
- 2014 var et komplet op/ned år. Vi rykkede faktisk ud i foråret men bliver reddet af andre resultater og i efteråret får vi tingene til at spille og leverer et rigtig flot efterår af alle mand på holdet.

Får vi dig at se blandt de nominerede til næste år også?
- Det tror jeg desværre ikke da jeg skifter til en anden Horsens klub, hvor jeg skal spille serie 4 på grund af manglende tid.