Menu

Forår 2015 - Serie 5,1 rykker op

Det primære sportslige sæsonmål for seniorafdelingen var at 2. holdet skulle rykke op i så sikker stil som muligt.

Det er et stort pres at ligge på spillere og trænere, men vi var sikker på at med holdets niveau i forhold til sidste sæsons nedrykning var så højt at det skulle være kravet med så mange gode spillere.

Det vidste sig også at holde uden den store slinger sikrede de sig med 9 sejre og kun en enkel smutter en suveræn oprykning med 27 af 30 mulige point og en målscore på 52-11.

Holdet har brugt 34 spillere hvilket er lige i overkanten i 10 kampe.

Kampe:

10: Christian Bladt - Emil Schnohr -Lasse Møller

9: Jesper Boye Pedersen - Emil Møller Josefsen

8: Dennis Eklund

7: Andreas Ravnsborg

6: Stefan Møller Jensen - Mikkel Ryan Ellam

5: Henrik Nutzhorn - Nikolaj Bæklund - Victor Kragsfeldt - Thomas Noes Glud

4: Nicklas Heitmann - Martin Schmidt - Christian Højer - Rasmus Lindemann - Simon Torntoft - Frederik Mandrup.

3: Nicklas Bentsen

1: Jakob Due Steffensen - Anders Balle Jørgensen - Sebastian Hansen - Tobias Gravesen - Jonas Lindberg - Jakob Truelsen - Jens Kraul - Ronni Præcius Sørensen - Simon Ejlersen - Mikkel Schøning Koch - Thomas Dethlefsen - Henrik Poder - Simon Petersen  

Målscore:

14: Thomas Noes Glud 

7: Stefan Møller Jensen - Henrik Nutzhorn

4: Mikkel Ryan Ellam - Andreas Ravnsborg

3: Christian Bladt - Nikolaj Bæklund

2: Emil Møller Josefsen - Anders Balle Jørgensen - Simon Torntoft

1: Christian Højer - Dennis Eklund - Henrik Poder - Selvmål.

Assists:

6: Henrik Nutzhorn

4: Stefan Møller Jensen - Lasse Møller

3: Christian Højer - Emil Møller Josefsen, Nikolaj Bæklund

2: Emil Schnohr - Mikkel Ryan Ellam - Thomas Noes Glud - Jakob Truelsen

1: Søren Friis - Martin Schmidt - Nicklas Bentsen

 

Cheftræner Ole Nielsen blev efter kampen hyldet som Man of the match til stor glæde for alle og ikke mindst sig selv :)

 

Stensballe IK - Shetlandsponyerne FC = 5 - 2 

Mål: 

1-0 Henrik Nutzhorn (Stefan M. Jensen) 
2-1 Thomas Glud 
3-1 Dennis Eklund 
4-1 Selvmål (Emil Schnohr) 
5-1 Nikolaj Bæklund (Lasse Møller)

Truppen:

Jesper Boye Pedersen-Victor Kragsfeldt-Henrik Nutzhorn-Lasse Møller-Christian Bladt-Jens Kraul-Emil Schnohr-Thomas Glud-Emil Møller Josefsen-Dennis Eklund-Søren Friis-Nicklas Heitmann-Nikolaj Bæklund-Stefan Møller Jensen.

SIK tøjlede ponyerne sikkert og lod champagnen springer på en festlig dag med små 200 mennesker på Fort Balle som sammen med Den blå vogn skabte en perfekt ramme omkring kampen, STORT TILLYKKE :)

Referat:

En fantastisk kulisse til en oprykningskamp på Fort Balle, høj solskin, veltrimmet bane og omkring 200 tilskuere. Så behøver man som træner næsten ikke at motivere spillerne ydeligere.

Det var også ultimativ spænding da begge hold med en sejr kunne sikre sig oprykningen til serie 4 og det en kamp før sæsonafslutning. Vi startede som lyn og torden på denne skyfri dag, og bragte os i front efter små 2 minutter ved Henrik Nutzhorn på et hovedstød serveret af Stefan Møller. En vigtig start som burde have rystet modstanderne men kampen bølgede frem og tilbage i de efterfølgende minutter. Først sparkede Ponyerne på overliggeren efter et frispark og kort tid derefter var det vores tur til at ramme tværstangen på deres mål. Det lykkedes for gæsterne at udligne efter 20 min på et langskud som vores normalt så sikre ankerskanse Jesper P fuldstændig fejlbedømte. Så var vi lige vidt og spændingen i kampen intakt.

Vi arbejdede benhårdt videre og spillede os frem til nogle meget store chancer som blev reddet på helt fænomenal vis af ponyernes målmand. I det 36. min fik Thomas Glud endelig sparket føringsmålet ind og nogen ville måske sige at det skyldte topscoreren også efter et par gode muligheder forinden.

Vores ønskescenarie var at kunne gå til halvleg foran, så vidste vi godt at sandsynligheden for 3 point var rimelig god. Vi har i de foregående kampe vist hvor stort vores overskud er konditionsmæssigt, og at vores udskiftningsbænk bugner af spillere, som vil og kan gøre en forskel. Samtidig huskede vi også den første kamp imod ponyerne hvor de gik lidt flade i de sidste 45 minutter.

Dennis Eklund blæste løjerne igang i 2. halvleg hvor han med et dommedagshug og muligvis årets mål på Fort Balle kanonerede bolden i krydset fra 30 meter. Et demotiverende slag i ansigtet på modstanderen men vand på vores egen mølle. Vi spillede en virkelig god gang underholdende fodbold resten af kampen hvor alle 11 mand på banen leverede varen. 4-1 målet kom efter en god solotur fra Emil Schnohr, som med et par hurtige fodskift tvang en forsvarsspiller til at sparke bolden i eget net. Nikolaj Bæklund lukkede og slukkede ballet med et godt gennemspillet mål i vores højre side og en fin tværaflevering fra Lasse Møller.

Efter en lækkerbisken af en serie 5 kamp med både romerlys, trommer, megafon og baneløber kunne vi poppe champagnen og i fællesskab fejre oprykningen på behørig vis. Helt fortjent vandt vi 5-2 i en kamp som var niveauer over serie 5.

Herfra skal der lyde en stor tak til alle for en uovertruffen opbakning, til den blå vogn for at køre i stilling og servicere de mange tilskuere, til formanden og trænerne på alle senioreholdene for deres helt igennem fantastiske engagement. Sidst men ikke mindst til spillerne både dem som har optrådt på serie 5,1 men også alle jer andre som bidrager til at vi har byens mest homogene klub.
Man of the match blev med overvældende mange stemmer undertegnede selv. Tak for det Boys:)

Vi slutter med en paradekamp på fredag i HFS kl 18.30. Ole V. Nelsen