Menu

Forårssæsonen

image

Alle hold har brug for målscore og spillere der kan lave assists, men der er ingen tvivl om at vi sætter stabilitetslisten højest, da det er der man virkelig kan flytte noget på et hold både spille,- og resultats mæssigt til træning og kampe. 10 spillere har spillet samtlige kampe for sit hold, Balle spillede 11 kampe på 1. holds og 1 kamp på 2. holdet. Bænken: Løvbjerg 11 af 12, Emil Møller 9 af 10, Jesper Boye 9 af 10, Kraul 10 af 12, Eklund 8 af 10 og Dilbjerg 8 af 10.

Stabilitetslisten-kampe

Serie 2.

Kasper Lynge Pedersen, Søren Wittorff, Anders Munch, Casper Theis Jensen, Nikolaj Bertelsen alle 12 af 12 kampe. Christian Løvbjerg og Anders Balle Jørgensen begge 11 af 12 kampe

Serie 5,1.

Christian Bladt, Lasse Møller og Emil Schnohr alle 10 af 10 kampe. Jesper Boye Pedersen og Emil Møller Josefsen 9 af 10 kampe.

Serie 5,2.

Daniel Bruun og Renusan Ginendrarajah begge 10 af 10 kampe. Kristoffer Dilbjerg Jensen 8 af 10 kampe.

Topscorene.

Serie 2.

Tobias Gravesen 5 - Søren Wiitorff, Thomas Weiss Bækby, Stefan Møller Jensen 3 

Serie 5,1.

Thomas Glud 14 - Stefan Møller Jensen 7, Henrik Nutzhorn 6 

Serie 5,2.

Daniel Bruun 8 - Henrik Nutzhorn 7, Thomas Rosengreen 5

Klubbens samlede Topscorer.

Thomas Glud 16 (snit 2,28), Henrik Nutzhorn 13 (snit 2,16), Stefan Møller Jensen 10 (snit 1,11)

Assistskongerne.

Serie 2.

Søren Wittorff 5 - Thomas Weiss Bækby, Casper Theis Jensen 4

Serie 5,1. 

Henrik Nutzhorn 6 - Stefan Møller Jensen, Lasse Møller 4

Serie 5,2.

Daniel Bruun 5, Nicklas Bentsen 4, Henrik Nutzhorn 3

Klubbens assistskonger.

Henrik Nutzhorn 9 (snit 1,28), Daniel Bruun 5 (0,5), Stefan Møller Jensen 5 (snit 0,5)

Hvis man går efter snittet er Jakob Truelsen faktisk assistkonge og den eneste udover Nutzhorn der har lavet flere assists end antal spillede kampe, nemlig 5 assists i 3 kampe hvilket giver et snit på 1,66!.

 

Seniorformandens sæsonberetning

Casper Theis Jensen blev hyldet for 50 kampe 1. holdskampe i starten af sæsonen.

Forårssæsonen 2015 er slut og det er tid til at kigge tilbage og evaluere sæsonen.

På det sportslige plan er det gået som håbet. I min nytårsberetning var målet klart at alle 3 hold skulle op og spille med i toppen, og 2. holdet skulle tilbage til serie 4 efter en skuffende nedrykning.

Lad mig starte med 3. holdet. Holdet har i 3 sæsoner levet en omtumlet tilværelse i bunden af serie 5. Det var en klar målsætning at dette skulle vendes i denne sæson og her fik vi ansat et par velkvalificerede herre til at tage sig af dette, Marc Hansen og Mikael Trier. De har formået at skabe de rammer omkring træning og kampe der fik holdet til at blomstre. 4 sejre, 5 uafgjorte og kun 1 nederlag blev det til i sæsonen som rakte til en 3. plads, bedste resultat i mange år. Når vi kigger tilbage på det spillemæssige kunne vi med rette godt være lidt skuffede over resultaterne, for havde resultaterne fuldt med det gode spil i de kampe man ikke vandt, kunne det sagtens være endt med sejre og dermed et endnu flottere resultat. Det betyder jo at vi kan gå ind til den nye sæson med stor tro på et endnu bedre slutresultat end den 3. plads det hele endte med.  

OPRYKNING, alt andet ville være en skuffelse for vores 2. hold. Ikke altid den bedste indgangsvinkel for et hold før en sæson, for det betyder at man næsten kun kan skuffe. MEN hvor har holdet leveret og med undtagelse af en enkel (ufattelig) smutter i Østbirk vandt holdet alle sine kampe i ganske suveræn stil og levede til fulde op til den klare målsætning. Flot af spillerne og træner Ole Nielsen. Nu handler det om ikke at lave de samme fejl som sæsonen før og som kostede en nedrykning, vores forventninger er da klart at holdet skal med op i toppen af serie 4.

Klubbens 1. hold fik henover træningskampene løftet forventningerne i vejret med en række flotte kampe og sejre over flere serie 1 hold. Holdet er ungt og høre ikke til de fysisk mest stærke hold og det sammenlagt med en lang sæson kostede desværre hen mod slutningen af sæsonen efter at have været med helt fremme indtil den 3. sidste kamp, hvor et nederlag til Erritsø kostede muligheden for en oprykning.  Spillemæssigt fik holdet dog vist sig stærkt frem og giver forhåbninger om at de inden så længe kan tage skridtet op i serie 1. I denne sæson med en række nye spillere, et hold med en gennemsnitsalder omkring 23 år og med den nye træner Hans Ebbesen som har fået rystet gang i en masse positive ting, så er holdet helt sikkert bedre rustet til den nye sæson med dette første ½ års indlæring.

På det sociale ser det også rigtigt godt ud. Integrationen af de nye spillere og ikke mindst de mange unge u19 spillere er gået godt og ser man som helhed på seniorafdelingen kan jeg ikke mindst stolt se på at alle trives godt med hinanden på kryds og tværs af holdene, hvor man både fester sammen og møder frem med støtte til hinandens kampene på kryds og tværs, ganske enkelt fremragende.

Alt i alt en god sæson med en masse mindeværdige momenter at tænke tilbage på J

Kun med den usikkerhed der altid er omkring sommerferierne, med mange unge spillere der skal i gang med nye uddannelse, kan få os til at vakle lidt i vores tro på at vi går en meget stærk sæson i møde.

Træningen starter op d. 28.7 i uge 31. En sæson som udover det fodboldmæssige også byder på en ny kunstgræsbane, nye omklædningsrum og en ny fodbold hjemmeside. Så man skal ikke komme og sige at der intet sker i Balle, klubben er i gang med et kæmpe løft på mange områder og vi håber selvfølgeligt at  alle er med og bakker op omkring dette.

Modsat senior holdene spiller oldboys holdene stadig efter den gamle model hvor en sæson varer 1 år.

Første halvdel er slut for oldboys holdet og endnu engang ligger holdet i spidsen på vej mod den 5. turneringssejr i streg. Holdet ser dog i denne sæson ud til at have fået en forfølger da ”arvefjenden” Hatting/Torsted kun er 3 point efter. SIK vandt med 2-1 ude i den første indbyrdes kamp.

Superoldboys blev ramt af ufattelig mange skader i sidste sæson så holdet måtte en tur ned i B rækken. Her ligner det dog en direkte march tilbage til A rækken med et forspring på 5 point inden forårets sidste kamp. Holdet har kun tabt en kamp i sæsonen og siden er det blevet til 7 sejre og 1 uafgjort (0-0 i den famøse Skjold kamp hvor en af stjernerne fik revet sin achillesene over) Vinker og en score på 28-0!.

Tak for sæsonen til alle spillere, trænere, ledere og ikke mindst Den Blå Vogn som endnu engang har skabt en dejlig kulisse omkring klubbens 1. holds kampe og igen da 2. holdet på en stor dag med 200 tilskuere sikrede sig oprykningen til serie 4 på en mindeværdig dag, ikke mindst for spillerne. Også en stor tak til alle vores trofaste sponsorer.

God ferie! Vild

Med sportslig hilsen Bjarne Schnohr