Menu

Så starter turneringen for alvor

image
15. august 2017 kl. 19:27
7 kampe på 5 dage

Serie 1

Første kamp i serie 1 i 6 år for Sik, bliver en kamp der på mange måder kan sammenlignes med vores åbning på foråret mod Aarhus Fremad, de er efter deres 3 plads i forårets serie 1, blandt oprykningsfavoritterne, sammen med Lyseng og Give Fremad, når det så er sagt, tror jeg på vi kan vinde i dag, jeg synes ret beset vi har en rigtig god basis i vores defensiv og samtidig er vi skarpe fremad banen i vores omstillinger, vi skal på ingen måde ud og forsøge at dominere kampen, focus i dagens kamp er vores defensiv, spille med minimal risiko, slå kontra når chancen byder sig og være knivskarpe og aggressive på vores dødbolde. Generelt og det er svært for et oprykkerhold, sætte os igennem fysisk i duellerne, vise kynisme i begge felter og hele tiden sørge for at komme på plads defensivt, vi skal nok få vores chancer og som kampen skrider frem er jeg sikker på, hvis vi kan holde dem væk de første 60min, vil have en masse at skyde med offensivt de sidste 30 min. Vi har haft en god opstart og vundet alle 3 træningskampe, det må dog ikke få os til at gå ind til kampen med en slatten indstilling om vi nu nok vinder, det kommer til at blive en hård kamp der kræver vilje og accept af ens rolle på holdet.

Vi har op til kampen fået tilgang af 2 stærke målmænd, Casper Daniel startet efter en kort pause og Marc Bank, til dagens opgør er valget faldet på Casper, mest grundet hans erfaring fra serie 1 i Horsens Freja, men også et lidt større kendskab til holdkammeraterne, men ingen tvivl om Marc presser på til holdet. Samtidig er Anders Schøning tilbage efter knap et års pause grundet operation i armen, på frafaldssiden siden foråret er Emil Nielsen rejst til Oure i et halvt år og Thomas Weiss på ferie men også rent formmæssigt et sted hvor han skal mande sig en del op.

God kamp. Hans Ebbesen

Truppen: 

1. Casper Daniel Sørensen (Debut) 2. Thomas Noes Glud 3. Anders Schøning Koch 4. Wilhelm Warming Jessen 5. Tobias Justesen 6. Mikkel Munkø Andersen (Viceanfører) 7. Jens Kraul ( Anfører) 8. Victor Kraghsfeldt 9. Simon Bech 10. Frederik Topp Daugaard 11. Daniel Piet Hansen 12. Søren Skovgaard 13. Frederik Lind Tobiesen 14. Casper Theis Jensen

Cheftræner Hans Ebbesen - Ass.træner. Ole V. Nielsen - Holdleder. Gert Bentsen

Serie 3

Så gælder det første kamp for serie 3 holdet, når vi tager imod Hedensted hjemme i Balle. Vi føler knap nok at foråret er afsluttet, før vi igen skal i kamp om point. Trods den korte opstart, som har budt på en håndfuld træninger og en træningskamp, så står vi nogenlunde godt røstet, til morgendagens kamp. Set i bakspejlet, havde vi gerne haft en træningskamp mere, for at vi kunne teste holder endnu mere. Men, vi er fortrøstningsfulde, og med hårdt arbejde og sammenhold, så kan vi godt få point med fra kampen. Stor ros til spillerne, for at give den gas til træning, og vi i trænerteamet kan godt mærke den øgede konkurrence om pladser, hvilket er dejligt for os trænere. Spillerne har taget rigtig godt imod SIK legenden, Christian Løvbjerg, som er kommet med rigtig god energi, og nye ideer til holdet. Vi håber at se mange tilskuere på bane 4 imorgen kl. 19.00, som vil støtte det nyoprykkede serie 3 hold.

God kamp, Mikael Trier

Truppen:

Marc Bank Krisitiansen (Debut) 2. Nikolaj Bertelsen 3. Rasmus Vestergaard Christensen 4. Lasse Møller 5. Mikkel Ryan Ellam 6. Emil Møller Josefsen (Anfører) 7. Jakob Kramer Anditsch (Debut) 8. Marcus Covarrubias 9. Jakob Truelsen 10. Mads Egelind 11. Kim Rasmussen 12. Stefan Møller Jensen 13. Jakob Due Steffensen 14. Aleksander Brandt

Cheftræner Mikael Trier - Ass.træner Christian Løvbjerg & Kim Rasmussen

Serie 4

3 kampe for S4 i første kampuge

HFS-SIK = 4-1

Holdet: Alexander Neumann, Carl Herting, Christian Brizarr, Christian Holm Jørgensen, Frederik Jensen, Henrik Poder, Jakob Truelsen, Kasper Bournonville Frederiksen, Kasper Holdgaard Johannesen, Lasse Nymann Jørgensen, Lucas Madsen, Nikolai Møller Josefsen, Oliver Winum, Ruben Azizi Engell

Det unge tredje hold får virkelig lov til spille sig i form i løbet af denne uge. Søndag startede turneringen mod de rutinerede HFS gutter. Det blev til et 4-1 nederlag. Tempomæssigt kunne vi sagtens være med. Jeg vil endda påstå, at det var os, der satte tempoet. Fysikken i duel spillet bliver klart vores største udfordring, specielt omkring dødbolde.  Vi skal derfor i etableret spil virkelig være gode til, at holde tempoet højt i kampene og være gode til at flytte bolden langs det grønne tæppe og frem for alt være villige til at løbe dybt for at skabe pladsen til hinanden.

Carl Herting scorede til 0-1 efter 7 minutters spil efter en assist fra Alexander Neumann. Vi havde flere chancer til at øge den føring. HFS får udlignet før vi går til pause og retfærdigvis skal det siges at de har optræk til flere chancer, som Kasper Holdgaard flot formåede at holde ude af vores mål.

I anden halvleg bølgede kampen meget frem og tilbage de første tyve minutter. Begge hold havde optræk til mere end det reelt blev til. Hjemmeholdet kom på 2-1 med 25. minutter igen. Jeg holdt ved 4 mands bagkæden, da jeg følte, at vi kunne udfordre søndagens modstander på deres backs via vores kanter samt backs. I vores forsatte pres lykkedes det HFS at få lukket kampen med en scoring fra den tidligere SIK’er  Bardh Jashari med ti minutter igen. Vi satsede til sidst, men med syv minutter igen, så fik vi et gult kort til kampens spiller Lucas Madsen og med den sidste HFS scoring i det 90. minut, så var sejren væk.

Heldigvis, så er der en kamp torsdag hjemme mod Søvind. Kl. 18:30. En kamp, hvor jeg kommer til at bringe mere fysik med i truppen,

Jeg vil til sidst generelt opfodre alle de spillere, der er omkring 3. og 4. holdet til at forsat møde op til træningen, så vi forsat kan højne niveauet.

/Ras  

 

SIK's herresenior træner team går en travl tid i møde. Bagerst fra venstre Kim Rasmussen, Ole V. Nielsen, Hans Ebbesen & Christian Løvbjerg Forrest fra venstre Rasmus Lindemann og Mikael Trier

Kommende kampe

Torsdag d. 17.9

Kl. 19.00 Serie 4 - Søvind GIF

Lørdag d. 19.9

Kl. 13.00 IF Lyseng - Serie 1

Kl. 13.00 Horsens KFUM - Serie 3

Kl. 14.00 Østbirk IF - Serie 4

Søndag d. 20.9

Kl. 15.00 Gedved/Egebjerg - Serie 5

Der er sket en del på keeper posten til den nye sæson. Kasper Lynge er ude i efteråret med en skade og Jonas Skøtt er ude at rejse så det faldt meget godt at klubben fik tilgang af 2 nye målmænd der skal kæmpe om pladserne på de forskellige hold sammen med Thomas Dethlefsen, Malte Hansen og Kasper Johannesen. Sidstnævnte kan man faktisk også kalde ny, ikke i klubben men i senior afdelingen da han er rykket op sammen med den store klump af U19 spillere som netop er rykket op i seniorafdeingen, Kasper debuterede desuden på serie 4 holdet i deres 1. kamp i weekenden.

Casper Daniel Sørensen debutere på SIK's serie 1 hold

Marc Bank Kristiansen debuterer på SIK's serie 3 hold